Post by sducazotakaq on Mar 17, 2022 7:06:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Heroic Epic: A Choices Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Heroic Epic: A Choices Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi za novac generatora ▞▞▞
▞▞▞ Heroic Epic: A Choices Game 2022 version ▞▞▞
Sjajno čitanje i volite odlučivati protiv heroja....... uživajte u ovakvim igrama.
Ok, još nisam završio s čitanjem, ali kada ćeš ga dodati velikom😱 jedva čekam više ps. Možeš li početi raditi na rangeru. Sviđa mi se taj
Heroic Epic: A Choices Game Role Playing slfz
Sjajna priča do sada!
Heroic Epic: A Choices Game Рольові qviq
Strašno strašan strašan strašan strašan strašan
Još jedan sjajan komad iz Delight Gamesa. Samo bih volio da je bilo manje tipkarskih grešaka - kao da nitko ovo uopće ne čita. Dostupan je svakome i, rekao bih da bi svaki sjajan trebao probati, natjera vas na razmišljanje i možda vam može pomoći biti bolji u rješavanju problema i ,nikada nisam imao mnogo problema4 ,isto s drugim igrama4 ,to je avantura
Sjajno!!!!!!!!!!!! ODLIČNO!!!!!!!!!!!! HVALA NA VAŠIM KNJIGAMA
Izvanredna priča i možete birati u kojem smjeru će priča krenuti, sviđa mi se!
Nakon što sam pročitao vaše druge priče, morao sam pronaći više. Ovo mi se stvarno sviđalo (nikad do sada nisam bio veliki obožavatelj fantasy priča), ali nažalost, gledanje reklama nije dostupno
<a href=""></a>
Lijepo
Volim to
Heroic Epic: A Choices Game Ролевые wuis
Nema dodavanja za gledanje...ne mogu dalje čitati
Ne mogu gledati video za više sreće 😪 i ja sam na predzadnjem poglavlju, inače će se odlična igra promijeniti u 5 zvjezdica ako/kad se ovo sredi
Nema videozapisa za gledanje da biste osvojili bodove za nastavak poglavlja... otkinite
heroj, volio bih da je ovo beskonačno
Opasno pripovijedanje kao i uvijek
Još jedna sjajna knjiga priča.
Ove igrice su loše za moj raspored spavanja teško je prestati kad ih uzmeš u ruke. U ovome ima puno trenutnih smrti, tako da morate biti oprezni pri odabiru.
Dobra priča
Super priča, svidjela mi se do kraja. Volio bih da ima više.
Zabavno i opuštajuće. Potpuno preporučam.
Izvrsna priča
Svidjelo mi se, hoće li ikada biti napravljeno više poglavlja? Na primjer, poglavlje 10 i dalje.
Za sada je vrlo dobro, unatoč nekim manjim tipkarskim pogreškama.
Volim priču do sada. Ali kako mogu pristupiti oglasima da bih stekao sreću?Volio bih da drakas ima više od dva poglavlja, ali što ću ako je J.Malak spreman na mudsablings, kašalj "ne diskriminiraj ogres" kašalj, još uvijek odlična priča.
Dobro
JOŠ JEDNA IGRA U KOJOJ NE DOBIJETE NIKAKAV IZBOR, ALI ŠTO AUTOR ŽELI DA ODABRATE
Lijepe lažne glupane s 5 zvjezdica
Heroic Epic: A Choices Game Rollespill apgs
Zanimljiva priča. Konstruktivna kritika, bez uvrede: velika loša gramatika, netočna interpunkcija, nedosljedna vremena te nadopune i nepotpune rečenice na svakoj pojedinoj stranici čine priču mnogo manje čitljivom. (Pitam se je li softver za transkripciju krivac.) Bit će vrijedan 5 zvjezdica nakon temeljitog uređivanja.
Bez obzira na to koji izbor napravim, ne mogu dobiti najviši rang u 7. poglavlju. Ispravi ovu grešku.
Sjajno fantastično štivo.
Heroic Epic: A Choices Game Szerepjátékok xya
Ep
Moja omiljena besplatna igra.
Sjajno
Prvo poglavlje je bilo jako zanimljivo, jedva čekam više.
Sjajne priče