Post by sducazotakaq on Mar 17, 2022 7:13:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Guilty Parade [Mystery visual novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Guilty Parade [Mystery visual novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack game (αύξηση χρυσού) ▞▞▞
▞▞▞ Guilty Parade [Mystery visual novel] 2022 version ▞▞▞
Λυπάμαι αλλά στέλνω τους Yakov and Nemo ¯\_༼ᴼل͜ᴼ༽_/¯ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ BTW.
Ποτέ πριν δεν με είχε κολλήσει τόσο πολύ ένα παιχνίδι. Αυτό είναι ένα 10/10 και οι χαρακτήρες είναι όμορφα καλοφτιαγμένοι!! Πονάω πολύ για περισσότερα.
Λυπάμαι για τη βαθμολογία μόνο με 3 αστέρια, αλλά... Αυτό το παιχνίδι χάλασε μόνο αφού έπαιξα για περισσότερο από μία ώρα (έγραψε από την πλευρά που ο Nemo υποτίθεται ότι έκανε σανίδες) και από τότε... Το παιχνίδι έχει σταματήσει στην οθόνη φόρτωσης. Ελπίζω να το διορθώσετε σύντομα.
Guilty Parade [Mystery visual novel] Seiklusmängud lbgp
ΦΟΒΕΡΟ
Το μόνο μου παράπονο- δεν μπορώ να ρίξω μια ματιά στον κοιτώνα γυναικών. Αυτό είναι τόσο λάθος. Ο κοιτώνας ανδρών είναι προσβάσιμος αλλά όχι για γυναίκες. 😂
Πολύ καλό παιχνίδι!!!Μου άρεσε πολύ, αλλά ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να το εργάζεστε, το είπα επειδή πολλοί άνθρωποι τα παρατάνε όταν έχουν κάτι τέτοιο, αλλά ούτως ή άλλως αυτό το παιχνίδι αξίζει περισσότερα από 5 αστέρια Υ.Γ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το crash! !
Απολύτως εκπληκτική αφήγηση ιστορίας. Έχω εμμονή με το σενάριο, αλλά ένα από τα ελαττώματά μου είναι η περιγραφική γραφή. Αυτό το παιχνίδι με βοήθησε να γίνω καλύτερος συγγραφέας και είναι απολύτως εθιστικό. Η γραφή και το απρόβλεπτο του είναι φοβερό. Καθώς φτάνω στο 2ο επεισόδιο, έχω μια ιδέα για το τι συμβαίνει, αλλά ακόμα ανυπομονώ να δω τις ανατροπές που ακολουθούν. Η καλύτερη ιστορία που έχω διαβάσει εδώ και χρόνια. Επίσης, είδα το επεισόδιο 3 να είναι στο Steam την επόμενη εβδομάδα, οπότε ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι είναι εδώ την ίδια στιγμή;
Ανυπομονώ για την 3η σεζόν!
Игра ооочень понравилась , но к сожалению вернусь к ней позже, πότε smogu αγόρασα 2 και 3 κεφαλιά, αλλά όταν αυτά είναι απώλειες.. игра мне понравилась, она отличается от всех визуальных новелл в которые я играла
Είναι ένα καλό παιχνίδι που δεν πρόκειται να πει ψέματα, αλλά πρέπει να αγοράσεις τα άλλα επεισόδια και δεν το κάνω αυτό
Το αγαπώ τόσο πολύ . Μου αρέσει το πώς μπορώ να παίρνω αποφάσεις και να βλέπω την έκφραση του χαρακτήρα μου και του προσώπου του. Νιώθω σαν να είμαι μέσα στην ιστορία όταν το παίζω. Καταπληκτική δουλειά . Συνέχισε .
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι... έχω ήδη ολοκληρώσει το Ep1. αλλά όταν λέγεται ότι πρέπει να αγοράσω το μέρος 2.....δεν μπορώ... δεν έχω χρήματα 😭 ...
Όχι, θέλω κι άλλο. Η ιστορία γίνεται πιο ενδιαφέρουσα στο επεισόδιο 3. Ανακαλύπτω το καλλιτεχνικό στυλ του παιχνιδιού και η τέλεια επιλογή της μουσικής είναι επίσης καλή, δίνει πραγματικά αυτή την τραγωδία και ανατριχιαστικές δονήσεις όταν χρειάζεται. Θέλω να μάθω πότε θα βγει το ep4 🥺
Guilty Parade [Mystery visual novel] Avontuur ihbe
Guilty Parade [Mystery visual novel] Pustolovske igre kxmo
<a href=""></a>
Το εκπληκτικό παιχνίδι 10/10 λατρεύει όλες τις διαφορετικές επιλογές και τις αλληλεπιδράσεις χαρακτήρων. Παιδιά πρέπει 100% να φτιάξετε ένα άλλο παιχνίδι.
Αυτό το παιχνίδι είναι εθιστικό και η γραφή ιστορίας είναι υπέροχη, μου αρέσει το πώς οι επιλογές επηρεάζουν αυτό που θα συμβεί μετά, επίσης είμαι ήδη στο επεισόδιο 2 και σίγουρα πρόκειται να αγοράσω το επεισόδιο 3 σύντομα, ελπίζω μετά το επεισόδιο 5, να υπάρχει κάτι επιπλέον κεφάλαια, επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος υποστήριξης εκτός από την αγορά των επεισοδίων;
Μια λέξη, Ρούφους. Θα σας αφήσω όλους να μαντέψετε το πρόβλημα που έχω με τον χαρακτήρα του.
Μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι και οι χαρακτήρες που έχω φτιάξει ένα σωρό fanart. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που βλέπω πού πηγαίνει η ιστορία από εδώ!
Είναι πολύ καλό παιχνίδι και η τέχνη είναι τόσο όμορφη
Απολύτως υπέροχο! Ελπίζω να υπάρχουν περισσότερα επεισόδια για αυτό το παιχνίδι. Είναι πραγματικά απολαυστικό!
素敵なゲーム
Κολλήθηκε στην οθόνη φόρτωσης
Δεν μπορώ καν να ξεκινήσω την εφαρμογή. Απλώς είναι κολλημένο σε μια μαύρη οθόνη με το "Starting..." στην επάνω αριστερή πλευρά της οθόνης. Νομίζω ότι θα κατέβαζε πράγματα, αλλά δεν βλέπω καμία ένδειξη ότι γίνεται λήψη. Θέλω πραγματικά να δοκιμάσω το παιχνίδι όμως! Ίσως απλά πρέπει να βρω ένα δυνατό ίντερνετ;; Αλλά δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι καν το διαδίκτυο
Γεια σας, έχω μια ερώτηση. Έχω ήδη αγοράσει το επεισόδιο, αλλά αν απεγκαταστήσω το παιχνίδι και επανεγκαταστήσω (ή αν αλλάξω το τηλέφωνό μου) θα μπορέσω να το ανακτήσω ή θα πρέπει να το πληρώσω ξανά;
Θέλω να προσθέσω κάποια σχόλια. Το καλό: Η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα και σασπένς. Η τέχνη είναι εντάξει για τους περισσότερους και αρκετά συνεπής. Τα παζλ δεν είναι πολύ περίπλοκα, αλλά ούτε και στο πρόσωπό σας, οπότε θα έχετε αρκετό χρόνο μαζί τους. Το κακό: Το GUI πρέπει να γίνει πιο σαφές. Μια φορά κόλλησα στο παζλ της πόρτας γιατί δεν μπορούσα να δω ότι ο χάρτης του κτιρίου είχε δεύτερη σελίδα. Δεν υπάρχει κουμπί συνέχισης ή συνέχειας που θα σας μεταφέρει από την τελευταία αποθήκευση. Χρειάζεται επανάληψη της τελευταίας αποθήκευσης για νέο επεισόδιο.
Δεν μπορώ καν να παίξω! Το παιχνίδι συντρίβει!
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά αν δεν κολλούσε κάθε 10 λεπτά, αυτό θα ήταν ένα αξιοπρεπές παιχνίδι, το κουμπί αναζήτησης λήψης είναι ο τρόπος αποθήκευσης και έτσι τελείωσα το παιχνίδι
Guilty Parade [Mystery visual novel] Aventure sgj
Έπαιξε το πρώτο επεισόδιο μέχρι στιγμής. Μου αρέσουν οι χαρακτήρες και η οικοδόμηση του κόσμου. Σίγουρα μοιάζει με anime. Παίρνω δονήσεις AOT/ Jormungand από αυτό.
Το επεισόδιο 2 αξίζει τα 4€!! Αυτό δεν είναι κάποιο κουτσό παιχνίδι απάτης χαμηλής ποιότητας, οι προγραμματιστές έβαλαν πραγματικά την καρδιά τους σε αυτό! Νομίζω ότι διόρθωσαν ακόμη και το πρόβλημα συντριβής που ανέφεραν άλλες κριτικές, δεν αντιμετώπισα κανένα. Και νομίζω ότι υπάρχει ακόμη και μια λειτουργία αυτόματης αποθήκευσης τώρα!
Amazing ανυπομονώ για τα επόμενα επεισόδια
Καλό αλλά συνεχίζει να συνθλίβει σαν τρελό
Γιατί χρειάζεται φόρτωση και αναπαραγωγή μέσω Διαδικτύου; Υπάρχει επιλογή εκτός σύνδεσης; *Επεξεργασία* Πρέπει να είναι αρχικά online πριν παίξει, διαφορετικά θα είχα κολλήσει στην οθόνη φόρτωσης.
Εντάξει, είμαι συνήθως κακός στο να γράφω κριτικές, αλλά θέλω πραγματικά να γράψω ένα για αυτό το παιχνίδι, πρώτα απ' όλα τα οπτικά στοιχεία και πάνω απ' όλα η ομαλότητα του παιχνιδιού είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ωραία Μου αρέσει πολύ η όλη λειτουργία κίνησης/γυρίσματος. Τώρα, δεύτερον, οι ιστορίες είναι *σεφ φιλί* καταπληκτικές, είχα κολλήσει από το επεισόδιο 1 και ήξερα ότι έπρεπε να αγοράσω τα υπόλοιπα διαφορετικά θα εκραγούσα από περιέργεια, πέρασα σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μου παίζοντας και δεν το μετανιώνω ούτε λίγο !! Παίξτε αυτό το παιχνίδι είναι τόσο θησαυρός και αξίζει τα λεφτά του!
Πότε θα βγει το ep3??! Δεν μπορώ να περιμένω
Απολύτως εκπληκτική ιστορία, οι χαρακτήρες είναι όλοι μοναδικοί και οι επιλογές είναι τόσο τεταμένες αλλά διασκεδαστικές ταυτόχρονα. Εύχομαι πραγματικά να υπήρχε τρόπος να συνεχίσω στο επεισόδιο 2 χωρίς να πληρώσω, αλλά προτείνω 100% αυτό το παιχνίδι! Δεν έχω βρει ποτέ τέτοιο παιχνίδι.
Εντάξει, δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά δεν με αφήνει να παίξω πια, σαν να μου δείχνει κάτι που λέει "το σενάριο έχει αλλάξει" όταν προσπαθώ να φορτώσω τα αποθηκευμένα μου, μπορείτε να το διορθώσετε ή πλήρωσα πραγματικά χρήματα για τίποτα; επιστροφή χρημάτων;
αγόρασα ολόκληρο το παιχνίδι και μου άρεσε τόσο πολύ, ελπίζω πραγματικά αυτό το παιχνίδι να συνεχιστεί ήταν τόσο διασκεδαστικό 100/10 <3
Περίμενα το επεισόδιο 3, πριν κάνω κριτική, γιατί όσο κι αν μου άρεσε η ιστορία και οι χαρακτήρες, απλά δεν ήμουν σίγουρος αν θα παρέμενε αρκετά ενδιαφέρον. Αφού διάβασα αρκετά το νέο επεισόδιο, πρέπει να πω ότι αξίζει περισσότερο να διαβαστεί. Όχι μόνο ήταν απρόβλεπτο και δεν είχε κοινά κλισέ (εκτός από μερικά πράγματα, αλλά εννοώ, τι είναι όλα εντελώς πρωτότυπα, αλλά ήταν αρκετά έξυπνο με τη λύση του και είτε δεν είχε ελαττώματα είτε ήταν εξαιρετικό στο να το κρύψει.
Στο ίδιο επίπεδο με το AceAttorneygames, το GuiltyParade έχει περισσότερες συνέπειες στις επιλογές και τη φιλία, ή η έλλειψή της, επηρεάζει πραγματικά τις σκηνές σας. Η πλοκή είναι ενδιαφέρουσα καθώς έχουμε δύο προοπτικές που εμφανίζονται στο παιχνίδι, ακόμα και όταν θέλετε να συνεχίσετε σε μία , το άλλο εξακολουθεί να τραβάει την προσοχή σας. Τέχνη/Μουσική: φανταστική και συνεπής. Χαρακτήρες: Εξαιρετικά χαρισματικοί, θα γελάσετε πολύ. Οι ανατροπές της πλοκής είναι συναρπαστικές και το μυστήριο είναι πολύ καλά χτισμένο. Αγοράστε το, θα το λατρέψετε! Ένα από τα αγαπημένα μου VN.
Αυτό είναι πολύ καλό!!! Πραγματικά, δεν με απογοήτευσε καθόλου
κυριολεκτικά δεν μπορώ να χορτάσω αυτό το παιχνίδι. Λατρεύω την τέχνη, τους χαρακτήρες (όλοι είναι μοναδικοί τόσο σε εμφάνιση όσο και σε προσωπικότητα) και την ίδια την πλοκή. Μακάρι και το επεισόδιο 4 και το 5 να κυκλοφορήσουν ήδη γιατί απλά θέλω να συνεχίσω να παίζω το παιχνίδι! για όσους αγαπούν τις μυστηριώδεις πλοκές και τα παιχνίδια οπτικών μυθιστορημάτων, συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το παιχνίδι. αξίζει τα λεφτά του 100%!
Η ιστορία και οι χαρακτήρες είναι πολύ ενδιαφέροντες, ίσως η αλλαγή μεταξύ δύο διαφορετικών ανθρώπων με έκανε να νιώθω μπερδεμένος, αλλά ήταν ακόμα υπέροχο και κατάλαβα κάπως τι συνέβη. Τέλος πάντων, είναι κρίμα που δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά το δεύτερο κεφάλαιο, ίσως, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε κάτι όπως κάνουν κάποια άλλα παιχνίδια, όπου ορισμένες επιλογές είναι premium αντί να μας κάνουν να πληρώσουμε χρήματα για το κεφάλαιο; Αυτή είναι η γνώμη μου, αλλά συνολικά, το παιχνίδι φαίνεται να είναι καλό μέχρι στιγμής.
Όπως ανέφεραν άλλοι, αυτό το παιχνίδι συνεχώς κολλάει και κλείνει. Η τέχνη είναι καλή και η ιστορία ενδιαφέρουσα.
Η ιστορία είναι τόσο καλή
Καλός
я с тиктока🍓 удачи в продвижении и улучшении игры~~