Post by sducazotakaq on Mar 17, 2022 7:16:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Английский язык. Учить слова ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Английский язык. Учить слова IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť (neobmedzený počet kľúčov) ▞▞▞
▞▞▞ Английский язык. Учить слова 2022 version ▞▞▞
Английский язык. Учить слова Образование jiq
Английский язык. Учить слова Læring qsbg
Je ťažké pridať prepis k novým slovám/kolokáciám, pretože na klávesnici nemám všetky tieto transkripčné symboly. Bolo by skvelé, keby táto aplikácia ponúkala prepis nových slov, aby sme ju mohli jednoducho prijať alebo odmietnuť.
Program je dobrý. Ale bol by som rád, keby vývojár urobil funkciu prehrávania vybraných slov v kruhu. Odkedy pri jazde v aute, v posilňovni, len tak na prechádzke. A neexistuje spôsob, ako držať telefón a stláčať tlačidlá so správnymi odpoveďami. Preto nezabudnite urobiť funkciu prehrávania vybraného slovníka alebo slov v kruhu. Vďaka
Najlepšia aplikácia akú som videl. Ďakujem za prácu!
Aplikácia je dobrá, veľa slov, pohodlná. Ale pridajte schopnosť naučiť sa jazyk v ňom, vysvetľovanie významu slov s popisom a príkladom, a nie so slovom vo vašom rodnom jazyku. A pridajte obrázky k slovám, potom to bude nepostrádateľná aplikácia.
aplikácia často neudáva najbežnejší význam slova, dokonca ho ani neuvádza. Musíte im o tom často posielať listy.Buďte opatrní. Program často preruší tréning, kým sa nevrátite späť do kategórie.
Úžasný! Prvá trieda! Extrémne malá aplikácia! Výborná práca!
Povedal by som, že je to skvelá aplikácia, môžete sa naučiť nové slová, páči sa mi to.
<a href=""></a>
Moja prvá aplikácia, ktorú som si kúpil v obchode Google, 5*
Vďaka tejto aplikácii som sa naučil veľa slov!
Dobrá aplikácia na zapamätanie slov
Aplikácia je skvelá. Veľa pomáha. Je tu však jeden problém: keď sa pokúšam kúpiť plnú verziu, mám problémy s objednávkou. Len biela obrazovka. Žiadne tlačidlá ani nič...
Mám problém s pridávaním nových slov do mojich slovníkov.
Som naozaj chamtivý človek, ale rozhodol som sa kúpiť túto aplikáciu. Dobrá práca, ľudia!
На некоторых словах супер мерзкая озвучка тонким голосом; Если добавлять свои слова, к ним не будет функции запоминания через выборахдпарер; Картинки к словам зачастую странные, не особо подходящие
Pls pridajte novú funkciu - "opakujte všetky slová (alebo iba jednu kategóriu)" Vďaka
Nie, nepotrebujem ten britský prízvuk. Pridajte americké
Najlepšia aplikácia na učenie slov.
Wow, moja obľúbená aplikácia😀 Veľmi pekne ďakujem!!!😉 Milujeme ťa
Aplikácia nie je určená pre hindčinu, maráthčinu, urdčinu a dokonca aj pre anglicky až anglicky hovoriacich jednotlivcov iba pre niektoré špecifické skupiny, ako je japonská turecká francúzska dach pepole
Zmeňte si ikonu na MIUI, vyzerá to hrozne Edit: Ďakujem, je to úžasné
Prosím, pridajte ďalšie príklady a definície slov v angličtine
Dobrá aplikácia, ale veľa chýba. Aplikácia napríklad nepozná 80 % slov, ktoré nepoznám z filmov a televíznych relácií. Ideálne by bolo v nejakom Multitrane si ich automaticky vyhľadať a nevoziť ich v sebe. Navyše mi chýba možnosť exportovať mnou vytvorené kategórie napríklad do CSV.
Английский язык. Учить слова Læring htzj
Aplikácia je pre mňa naozaj dobrá. Pomáha nielen naučiť sa nové slovo. Vďaka tejto aplikácii som vedel, koľko slov skutočne poznám. Len jednu vec som ešte nepochopil. Ako sa môžu slová, ktoré som sa naučil, stať „úplne naučenými“?
Nerozumel som, ako nahrať CSV, aby sa slová vytiahli. Môžete urobiť jasný popis operácie? Nový dizajn nie je skvelý. Predtým bolo slovo v strede, ale teraz je tvarované vľavo - prečo???
Dobrý slovník s perfektnými príkladmi na učenie angličtiny. Vývojár reaguje
Dobrá aplikácia, pomáha mi študovať angličtinu
Английский язык. Учить слова 教育 ywds
päť hviezdičiek samozrejme!!! je to najlepšia aplikácia na učenie anglických vordov. Ďakujeme redaktorom za túto aplikáciu. Pekná práca
Pohodlná a užitočná aplikácia. Môžete si vytvoriť vlastný zoznam slov, ktoré potrebujete, a naučiť sa ho. Ale ak chcete túto aplikáciu používať bez akýchkoľvek obmedzení, musíte si najprv kúpiť neobmedzenú verziu, ako sa hovorí navždy. Nie je to drahé. Takže môžem odporučiť túto aplikáciu na štúdium angličtiny.
Páči sa mi dizajn tejto aplikácie a je celkom pohodlná na používanie, bolo by úžasné počuť nahratý hlas v každom slove, ale vo všeobecnosti je všetko pekné, používam prémiovú verziu
У меня платная версия. Проблема началась примерно неделю назад. Где-то после 10 повторенных слов появляется пустой экран и ничего не происходетит, происходется Исправьте это! upd: все исправили теперь работает
часть неправильных глаголов (напр. myslieť) оказалась в другой категории
Úžasné!To je to, čo potrebujem. Môžete si vytvoriť vlastnú kategóriu a pridať slová, ktoré chcete
Dobrá aplikácia na učenie slov, vďaka!
Najlepšia aplikácia v tejto kategórii. Odporúčam!
Pre mňa je to najlepšia aplikácia na učenie
Na Samsung Galaxy a50, keď je aplikácia otvorená na celú obrazovku, v tmavom režime, spodný riadok ovládacích tlačidiel je vždy biely. Mohli by ste opraviť túto vec, keď sa učím slová na tmavých miestach, spodná biela čiara mi oslepuje oči. Ďakujem 😊🤝. Je to skvelá aplikácia. Zbožňujte to. Jeden z najviac, ktorý môže fungovať offline. Ospravedlňujem sa za moju angličtinu, som len začiatočník.
Aplikácia je úžasná. Používam ho pomerne dlho a som maximálne spokojný, ale je tu jedna maličkosť, ktorú by som chcel mať v aplikácii. Je schopnosť vidieť zobrazený význam slova, keď pridávate svoje vlastné slová v angličtine, nielen v ruštine (v mojom prípade v ruštine), pretože mi to pomôže ešte lepšie sa zapojiť do angličtiny, keď sa pozriem na definície, ktoré opisujú zložitejšie slová ktoré pridávam pomocou jednoduchších
Túto aplikáciu používam už niekoľko mesiacov a určite mi funguje a spĺňa moje očakávania! Okrem toho je dôležité pochopiť, že zapamätať si niečo do dlhodobej pamäte nie je ľahká úloha, takže buďte trpezliví a pokračujte! veľa štastia
Toto je fantastické!!! Naučil som sa 70 slov za 1 deň
Táto aplikácia je užitočná na učenie sa nových slov v angličtine
Приложение идеально подходит что бы пополнить словарный запас. Множество тем из разных категорий. Это приложение для продвинутых, tak ako что вгрызаемся в гранит английского яиснека